Friday, September 9, 2011

Ourkizuna tak pedulik nak gak






Rai dengarlah luahan hati cik Ina yang merintih-rintih  nak kan  Cream Caramel puding tu.Dengan  memasukkan diri  dalam GA ko ,  cik ina dah memecahkan tradisi blog ni yang tak pernah masuk GA sebelum ni. Sedapnya sambil terliur , cik ina nak sangat makan cream caramel puding tu.

Suami tak berapa gemar makan yang cik ina buat, makan tu makan tapi ala ala nak menjaga hati, mana tahu selepas  guna instant punya, dia lebih tertarik hati. sapa tahukan.


Makan sejuk-sejuk pun sodap tu.Pasal follow memfollow tu wa tak pedulik, wa dah lama follow blog lu.

Apa.........."kenapa tetiba masuk GA ni?"

Kurang pastilah kurang jelas kenapa tetiba je pintu hatiku diketuk  nak masuk GA ni, tulah orang tua-tua kata kalau dah jodoh tak kemanakan. Konpius apa kena mengena jodoh  ngan GA plak.


Akhir kata diharap kemenangan berpihak pada cik ina dan semua yang mengikuti giveaway ni.  Hancusss ko nak beli banyak lagi instant cream caramel puding ni.




Sesiapa yang berkenan bolehlah sudi-sudikan masuk jangan tak masuk GA tu.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina