Saturday, February 18, 2012

WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM


Kak Ina KL ya ampun, diolog cik ina cam biasalah ada berunsur -unsur nakal, tak pe ye, tengok tu cik ina siap bagi kupu -kupu terbang lagi, kalau tak pek no 1, no 10 pun jadilah .kah kah


Salam kengkawan............

Cian ratu siput , izan ngan aishah, sanggup aku tinggalkan dorang kat twitter demi mengejar contest kak ina KL. kah kah kah.maaf ye kengkawan mak dah nampak duit , tak ingat apa dah. Kak ina ikhlas nak bagi duit, aku ikhlas je nak duit. Mata aku ni tengah berputar-putar turun naik RM.

Jom kengkawan join contest WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM, tak join kalu , mak hanyam sorang-sorang : )


Syarat-syaratnya

1. Mesti mempunyai blog..tak ada blog payahlah

2. Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini

"WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM
3. Linkkan Ke Entry Ini
4.Nak LIKE Facebook atau pun tidak terpulang lah..akak tak nak paksa

5. Sila copy & paste ayat dibawah ini
GIVEAWAY di taja oleh www.kakinakl.com
(kalau ada sponsor korang kena edit dari masa ke semasa)
6. Setelah Siap Entry Anda, Tinggalkan URL Entry Anda Itu Di Ruangan Komen Di Bawah Entry Ini.

Hadiah dan Cara Pemenang Di pilih
5 orang peserta yang dapat membuat juri tertarik dengan ayat-ayat lucu akan dikira pemenang.
Setiap penyertaan akan di upload di FB kakinakl.com

Hadiah
5 orang yang berjaya mengeletek hati juri akan menerima RM20.00 setiap seorang (klu ada sponsor hadiah bertambah/ berubah)

Tempoh GIVEAWAY Ini bermula pada
15 Febuari sehingga 29hb Febuari 2012 pada/atau pukul 12.00 tengahmalam.

Tunggu Apa Lagi?! Join jangan Tak Join yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina