Friday, October 12, 2012

Antara realiti dan fantasi~katalah yang benar walaupun yang benar itu pahit

 Sesekali tekak ni teringin benor  nak makan roti brand besa-besa yang dibuat di kilang kecil dan sedehana .Jangan tak percaya roti brand besa- besa ni adakala  lebih  sedap dari roti brand yang gah gah dan femes ni. Roti Sedap, Roti A1,Roti Sweetie, Roti Federal yang telah berusia  100 tahun dulu adalah salah satu contoh  roti brand besa -besa yang ada kat Malaysia ni . Itu yang roti yang ada brand macam mana plak roti yang tak de brand? roti tak de brand lagilah sedap .kenapa sedap?tukang buat roti tak pakai sarung  tangan , sarung kepala, uli tepung sambil makan sireh  tak pun sapu majerin kat   roti sambil garu kepala jangan tak percaya  tu yang buat sedap .kah kah kah
 
  roti A1  sedap dilimpahi ngan ising  majerin
 Kat atas rak roti tinggal Majerin Roll & Pandan krim  je


 Pandan Krim A1 sedap


Sekadar luahan hati

mak dah fed up ngan cream roll brand gah dan femes tu , setiap kali  bukak  je plastik roti mesti  terpacul perkataaan "WOW" dari mulut mak  tanjat..........mak tak suka hipokrit dan mak tak suka nak menyokong membabi buta~~~ikhlas tapi jauh~~~


mak undur diri dulu ye mak ngantuklah .Selamat berhujung minggu bersama keluarga tersayang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina