Tuesday, October 26, 2010

Sok Sek bersama Bedah Montok





Jangan ada blogger di luar sana, sebar gosip pasal Bedah pegang anjing pulak. Bedah pegang tali je.



Bedah montok nak sok sek sikit pasal blogger terlampau perasan Dewi harum sundal malam tu. Gosip tak baik pasal dia tu, bedah dengar dari kawan dia sendiri, tapi Bedah tak nak bagi tahu namanya. Selepas dengar gosip tu, Bedah pergi siasat, jelajah dalam blog dia. Memang sahlah kata kawan dia, blogger tu melampau dan jahanam.


Mak ngah dia yang Bedah kenal sebelum siblogger ni lahir, memang orangnya baik hati dan pemurah. Dulu arwah adik Bedah , selalu makan nasi bungkus kak kedai mak ngah.Masa arwah adik Bedah meninggal dunia, dia tak sempat bayar hutang nasi bungkus tu, mak ngah baik hati, dia halalkan semua hutang arwah adik.

Bedah dengar sekarang ni, mak ngah kat hospital Kelang, kaki dia kena potong sebab Diabetis yang tahap zon merah. Mak ngah tak sempat nak buat treatment ulat makan ulat. Kaki tahap zon merah macam tu, tak boleh buat treatment tu, sebab ulat tu dah terlampau besar. Bedah simpati dengan nasib yang menimpa mak ngah.

Macam manalah, Bedah yang orang luar simpati, siblogger jahanam tu boleh dengan suka hati mak bapak dia, ambil gambar kaki mak ngah , masa tu mak ngah belum sedarkan diri selepas istiadat memotong kaki. Baru Bedah tahu blogger-blogger kat luar sana, sanggup bertindak ganas dan zalim sebab nak naikkan traffic. Demi kerana membalas budi mak ngah terhadap arwah adik , Bedah akan beritahu mak ngah , perihal perangai buruk anak saudara dia. Bedah juga dah sms nama blog siblogger jahanam tu.

Dengarnya dia nampak je baik, jalan macam orang cari duit RM50, tapi lagi teruk dari Bedah sendiri.oppppssss.Bedah tak sezalim dia, sanggup menyelinap masuk icu bawa kamera yang disorokkan dalam lampin pakai buang anak dia, semata-mata nak ambil gambar kaki mak ngah, yang baru kena potong. Melampau betul, Siblogger tu cakap lagi kena cepat ambil gambar, kaki yang baru kena potong, gambarnya fresh dan nampak cantik. Apa punya jenis manusialah.


Semoga tuhan ampunkan dosa siblogger jahanam ni, yang sanggup menjaja kehulu kehilir kaki mak ngah dia, sebab nak naikkan traffic blog. Kalau jaja kuih muih pergi rumah orang lagi dapat pahala dan duit.Apa yang Bedah merepek ni.Bedah cau dulu..............



Senyum Tapir : Dewi kau ada ambil gambar masa istiadat pengkebumian kaki mak ngah kau yang kena potong tu tak?kalau macam tu naik lagilah traffic kau.mesti banyak buffered.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina