Saturday, February 11, 2012

jejaka encem semalaya : )

Salam kengkawan, hari ni kemana? Aku tak ke mana-mana . Jejaka encem ke sekolah hari ni, kat sekolah ada sambutan maulidur rasul 1433H/aktiviti moral peringkat sekolah. Semalam aku membaking choc chip , nak update malas plak, esok esok lah ye.


Ni dia jejaka encem semalaya : )



jejaka encem nampak temban plak bila berkopiah.

Excited la tu pakai baju melayu ke sekolah.

Apasal plak dalam gambar ni mata suami aku oren, ni mesti handphone tersalah setting .


First time jejaka encem bersampin. Baju melayu ni Fil India beli, tak pernah lagi pakai. Pandai dia pilih kaler. Dia rajin belikan suami ngan Firdaus baju melayu setiap kali raya.




Ini je aku nak update, hari ni cam tak de mood nak update panjang menjela : )
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina