Monday, June 28, 2010

Family Reunion



Hidangan yang aku sediakan untuk ketibaan VVIP kwang kwang , cheese cake(Adiff suka), muffin pisang berwalnut(permintaan cousin), spagethi.Resepi sekejap-kejap lagi ye.

Korang ingat tak ari tu aku ada cerita, aku kehilangan cousin yang dah lama tak jumpa kat sini.
Family reunion pada 26 June 2010 pukul 3 petang. Cadangan nak turun KL, tapi tak jadik, memandangkan aku kurang sihat.Kesian ngan kawan blogger aku tu, ingatkan nak jumpa dia sekali, tapi harapan kecundang.maafkan akak ye dik.muahhh muahhh.Lain kali mesti jadik.Pertemuan ni , setelah kami berpisah selama lebih kurang 8 atau 9 tahun.Apalagi korang layan ye sessi memposing diri masing-masing.aku layan je.




kiri , anak aku Olin, kanan Alissya Haifa, anak cousin no 2
yang tengah cam tak kenal.model aku yang paling mantopp Firdaus.





Adiff Haizal , anak cousin no 3 (peminat tegar cheese cake), pendiam, single and available.kwang kwang.Jangan main-main baru darjah 1 tau.Yang hujung jauh nun disana, laki aku.korang tak nampak.




nama seperti diatas........



nama seperti diatas......



Kanan, Aliff Haikal anak cousin no 1 (pendiam, single and available) baru form 3 lah.



Pegang bahu kena paksa, sungguh pemalu siAliff Haikal ni.



Datin Markonah ngan cousin tersayang.




Datin Markonah again.kwang kwang.masin mulut aku, betul-betul datin.




Layan Gambar ye...penat nak taip....















Sekian terima kasih, aku hidangkan ngan serangkap pantun 4 kerat.

kalau ada sumur diladang
boleh aku menumpang mandi
kalau ada umur yang panjang
Bila kita mahu berjumpa lagi...kwang kwang kwang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina