Tuesday, September 20, 2011

Romaine , Iceberg

Salam lebaran..............



Asyik ngan salam lebaran je..............jangan marah, bulan syawal masih bersisa 11 hari , tak pe ye.


Petang semalam makan roti tuna je, belum pegi beli barang dapur lagi. Tuna ngan roti beli lepas balik dari klinik petang semalam.

Nasib baik bab makan suami tak memilih , dia tak kisah janji kenyang. Firdaus plak memang suka makan nasi, tapi kalau dah nampak sandwich tuna, alamatnya nasi tolak ke tepi dulu.

Salad/lettuce peberet kami . Suka sangat letak dalam sandwich , makan ngan nasi ayam atau goreng. Salad Iceberg ngan romaine je yang best. Iceberg selalunya aku goreng , romaine plak buh dalam sandwich tuna atau sardin. Makan ngan nasi ayam pun sodap.



Salad iceberg



resepi ambik kat sini ye.





Baby romaine ni beli semalam kat Giant.



Buat sandwich semestinya aku guna roti massimo, sajakan nak promo company punya produk.



Basuh dan tuskkan baby romaine, susun atas roti , kemudian sapukan ngan tuna mayonis ayam brand .senangkan.



Firdaus suruh buh 2 keping roti, baru dia puas hati. Dia suka gak makan tuna ngan crossaint, tapi aku tak galakkan sangat sebab berminyak.


Sapa suka salad angkat tangan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina