Saturday, November 26, 2011

show off sikit je

Salam hari sabtu...................


Tengah buat apa tu? aku baru nak masak.Korang tak tanya, aku nak gak bagi tau. Hari ni aku buat bihun goreng , nak makan ngan kawan-kawan kat taman bunga. kui kui kui .Seronok, dah lama rasanya tak pegi taman bunga.


Hari ni cerita pendek je,, tak larat lah , rasa penat sangat. Okeylah ye, sebelum beredar , sila baca pesanan penaja dibawah :)


Belilah roti massimo di kedai runcit dan pasaraya berhampiran, jangan lupa, ingat roti massimo ingat blog cik ina do do cheng. Macam bagus bagus. Saje nak show off, kah kah kah .




Jangan tenung yang lain, roti massimo tu fresh from oven.




Aku dengar, dorang dah meluaskan pasaran ke Penang.Hai! orang -orang Penang, jangan lupa pakat beli ramai-ramai.



SELAMAT BERHUJUNG MINGGU BERSAMA FAMILY TERCINTA.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina