Wednesday, December 8, 2010

Tambah koleksi beg LV

Bak kata anak perempuan aku, kenapalah punya banyak beg branded dalam Dunia ni , dorang asyik sebut LV je.Kasihan beg branded cam Braun Buffel, Guess, Bonia dan lain-lain yang sewaktu dengannya. Mungkin sebab Siti Nurhaliza pakai ke?Aku cakap mungkin?





Kalau korang nak lebih diri berjenama atau cool, lebih baik korang guna recycle bag bila ke shopping complex. Dengan Beg ini, bumi dapat diselamatkan dengan segera.





Dalamnya ada tempat untuk isi barang yang banyak. Aku beli RM3.50 di Giant.Murahkan.




Senyum tapir : Selamatkan Bumi dari sekarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina