Monday, April 11, 2011

Release tension

Salam hari isnin...............memang sah hari malas kerja buat semua pekerja termasuk aku.

Hari ni nak cerita pasal Firdaus yang ke club sampai lewat malam. Club bukan untuk orang tua je tau. Selepas bertungkus lumus di sukan olimpik, tibalah masanya untuk Firduas berehat. Dia memilih menghabiskan masa bernyanyi sakan di private club.ekekek




Ini baru private club, tengok mana ada orang lain . Firdaus tengah bernyanyi sakan.



Firdaus dah cam retis plak, takut ngan paparazzi.ekekek



Masa untuk berkaroeke plak.



Lupa plak, ada lagi sorang, firdaus ngan ayah dia.



Asyik berpadu suara.






Firdaus tengah layan lagu...



Betul punya release tension. Terima kasih ngan tuan punya club, sediakan khas untuk kami bertiga bernyanyi sakan.ekekek.


Akhir sekali mestilah luahan hati aku yang sebenar, semenjak dua menjak ni mood kerja kat opis tu dah semakin berkurangan, mungkin sebab peralihan kuasa. Lepas tu kenapalah kucing tu nak marah sakan ngan anak tikus cam aku ni. Dia tak tahu ke, selama ni aku pekerja yang bertanggungjawab. Dia sesedap rasa nak puji sipolan sorang tu, sedangkan apalah sangat yang dia buat untuk sikucing. Mulai sekarang aku kena abaikan dia. bowinglah. Hidup kena enjoy...ha ha ha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina