Thursday, May 24, 2012

sekam bumi -hidup tanpa polistrin dan beg plastik

Earth husk bila aku translate ke Bahasa Melayu jadi Sekam bumi.ko mampu.la la la Bila aku google image sekam bumi macam-macam sekam yang keluar. Sekam padi lah , sekam hantu lah tapi aku tak pedulik janji aku dah dapatkan produk sekam bumi dari cosway. Selamatkan bumi kita elakkan pengunaan polistrin dan beg plastik secara keterlaluan*semangat membara-bara*



Pengenalan produk tableware Earth Husk ni aku cilok dari lawan web cosway , sila baca ye.

Go Green and Stay Healthy with Safe, Biodegradable Tableware
Natural, Recyclable, Biodegradable
Introducing Earth Husks - our latest line of eco-friendly tableware products that are safe for all households!
These green products are made from natural fibres obtained from rice husks, the hard protective coverings of rice grains that are usually burned or thrown away. Durable, stylish and eco-friendly, Earth Husks tableware makes an ideal substitute for normal plastic tableware.
Produced through a high heat compression process which is totally free from toxic substances or by-products, Earth Husks tableware products are totally safe, reusable and eco-friendly. They are also able to withstand temperatures ranging between -30°C and 120°C.
Comes in a natural rice husk colour which may vary from one product to another as not all husks are of the same colour. Their natural brown colour means that there are no added dyes, harmful fillers or chemicals that may jeopardise health.
User Guide
Usage of Earth Husks tableware in high temperatures might produce a smell of rice husks. This is natural and is no cause of worry.
Biodegradation takes anywhere between 9 months to years and begins when the product is exposed to an ideal environment such as:-
  • Landfills
  • Compost (backyard compost or commercial facilities
  • Agricultural and erosion-control settings.
Care Instructions
  • Do no soak
  • Not for use over direct fire, or with electric oven or grill.
  • Use low temperature with microwave and do not heat for more than 2 minutes



Dapatkan produk tableware Earth Husk di cosway berdekatan anda. Sila percaya walaupun aku bukan dealer cosway tapi cara aku promote barang cosway nampak bersungguh -sungguh kan. Teringat plak masa aku jadi dealer avon ngan tupperware  aku jual  produk kat kawan opis je cam manalah bisness aku nak berkembang maju ye dak. Aku dilahirkan bukan sebagai dealer kot , tak pandailah  aku nak jual barang kat orang. Mulut aku tak manis cam mana nak jadi dealer .



Okeylah jumpa lagi dilain hari dan waktu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina