Wednesday, December 15, 2010

Teka secara rawak(untuk mencari konklusi)

Tak sabar ye, nak teka-teka. Bestkan main teka-teka. Saja , kasi korang syok nak teka-teka. Siapa peneka terbaik, dan cepat, dapat resepi yang di link kan kat bawah. yeahhhh yeahhhh .Lagi satu , dapat copy gambar joran kat bawah, letak di blog korang . okey lumayan tak.....





Teka mana satu Ah seng secara rawak?, kawan suami.khe khe khe.Adia tak nak teka ke?





Cuba teka berat ikan ni, secara rawak, yang ditangkap oleh simanja dan kuncu-kuncu?




Sila abaikan batman tu, berapa berat mangga dalam kg secara rawak?




Gambar diambil pagi tadi dari tingkat 7.

Teka secara rawak lelaki x buat apa? ,Dari atas, aku nampak x pandang kiri, kanan, bawah, dia tak pandang atas pun. Biasalah tu, manusia, macam aku gak, selalu lupa yang kat atas.

____________________________________________________________________

RUANGAN HADIAH


Aku capeklah nak bagi resepi, nanti selongkar kat almari buruk ni.Pandai pun. Jangan lupa pertambahan halba dalam kari ikan ye.




Kepala ikan, masa simanja pergi memancing hari tu.



Yeahhhh yeahhhhh kari kepala ikan dah siap untuk dimakan.





Copy gambar joran segera, sebelum orang lain copy.





Senyum tapir : Dah lama tak baca kisah sally janda joran di Berita harian setiap Jumaat. Kolum yang sentiasa panas...., suka cerita sally kat sini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina