Thursday, March 29, 2012

Nak dapatkan bentuk badan menarik macam Fazura -jom jangan berlengah lagi..


Hari ni memon nak bercakap pasal bentuk badan, 19 tahun dulu bentuk badan memon alah -alah bentuk badan Fazura, 19 tahun kemudian bentuk badan memon sedikit demi sedikit berubah cam bentuk badan oprah Winfrey, memon kurus sikit je dari dia. Pada pendapat memon, dalam ramai-ramai artis yang mewarnai industri seni kat Malaysia , Fazura lah salah seorang artis yang memiliki bentuk badan yang menarik . Dia bertuah hadir dalam pakej yang lengkap, berbakat dan jelita.

 
blog memon muslimah #memonbajetalim

Acapkali Fazura suruh memon bersenam kat gim sekurang-kurangnya 1-2 jam sehari untuk mendapatkan bentuk badan yang menarik . Dia ada juga kata, selain dari mendapat bentuk badan yang menarik, stamina memon otomatik akan bertambah. tu ha memon dah sediakan link blog Fazura sudi-sudilah tanya soalan kat dia, andaikata link tu tak pegi blog Fazura, nasib lah.


Kengkawan jangan kacau memon , lepas ni memon nak fokus bersenam kat gim. Nasib baiklah kat tempat keja memon ni  sediakan gim untuk pekerja , tak payahlah memon nak susah payah pegi gim kat luar sana. Cian gim ni hampir 4 tahun terbiar cam tu je, tak de  yang sudi nak berkenalan ngan gim tu. Jom berkenalan ngan gim tu.

Sebelah gim ni stor memon , tempat memon simpan batang penyapu ngan batang mop, masa senggang  memon suka makan sirih ngan aci-aci sapu sampah..

Lepas ni memon akan lebih bersemangat , tima kasih Fazura kerana sudi beri motivasi percuma kat memon .kha kha kha

Semua peralatan dalam gim ni memon dah pernah guna

Banyak-banyak peralatan kat sini, alah-alah basikal ni memon paling suka, sebabnya ni je paling senang.

Sedih!!!!!! saje tak nak bagi bentuk badan memon menarik, sapalah kingkong dah jahanam benda alah ni, excuse me memon yang badan besar ni hampir 100 kali lompat kat situ tak pernah  koyak benda alah tu . spoil mood memon nak bersenam *dasar pemalas tak mengaku*




Memon harap hubungan Fazura ngan tut tut, akan ke jinjang pelamin. Biar memon ngan Fazura je tau sapa tut tut tu *bajet PA Fazura*. alah maaflah kengkawan, tajuk Fasha sandha, cite Fasha sandha langsung tak de , bukan apa hari ni memon cite pasal bentuk badan menarik, bentuk badan fasha tak dapat mencuri pandangan memon, muka dia memanglah cantik, dari muka ke bawah, la la la la la *memon bajet perunding imej* ,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina