Wednesday, November 21, 2012

handbag

 teddy bear bersama  handbag


nak inform ni, mak dah pakai handbag yang kau belikan untuk mak hari tu .Baru kau puas hatikan....cantik handbag tu tapi biasalah selama ni mak pakai beg combat bila  pakai handbag macam ni mak rasa kekok almaklumlah mak kan jenis jalan bersepah. Tapi ada something yang perlu kau tahu "mak ni seorang pembonceng motorsikal" nanti apa plak kata pembonceng motor yang lain bila nampak mak bawak handbag naik motor.larikkkkkkkkkkkkk




Saidah  Shafie  ialah LW ; LW ialah Saida Shafie mak konpius sekejap.



Terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini Semua cerita diblog ini berkisar mengenai kehidupan peribadi aku , tidak ada kena mengena dengan orang lain kecuali aku dengan jelas menulis nama atau menyiarkan gambar sesiapa.Segala hasil tulisan di blog ini merupakan pandangan peribadi aku dan tidak mewakili mana-mana pihak .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan ikut sangat

Advertisements

Twitter

anak-anak cik ina